lørdag 18. januar 2020

Skiløyper vinter 2015/2016

 
Kong vinter er i anmasj og etterspørsel etter skispor er stor. Vi i Øyer Turskiløyper jobber i disse dager med å få på plass planer for å styrke forutsigbarheten, kvaliteten og hyppighet på kjøringen av skispor kommende sesong.
 
Kort fortalt pr tid: det kjøres "tidligspor" langs fjellvegene så snart dette er mulig. For oss som har hytte i nordredel av Øyerfjellet blir dette i form av scooterspor. Så snart det er mulig blir det kjørt skiløyper med preppemaskin, samt resten av skiløypenettet. 
Vinteren 2015/2016 blir det stasjonert en preppemaskin på Holmsetra som sammen med scooter skal kjøre skispor fortrinnsvis "nord" i fjellet, men 1-2dager i uken skal det også kjøres med stor maskin nordover. Endelig struktur på kjøringen blir klar når planene er klare.
 
Intensjonen for kommende sesong er at det skal kjøres mer skiløyper gjennom hele sesongen enn tidligere sesonger, som igjen skal gjenspeiles i styrket forutsigbarhet og kvalitet.
 
Løpende oppdateringer finner dere på:
 
http://www.oyerturskiloyper.no
https://m.facebook.com/oyerturskiloyper
 
Har noen spørsmål, tanker eller kommentarer til skiløyper så kan disse fremmes via nettadressene over, eller send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
 

Med hilsen

Bård Eirik Thorsen
Øyer Turskiløyper
 
 

Skisporet

Ta dine skispor rett i lomma !

Last ned mobil-appen Skisporet.no, og du er alltid oppdatert med løypestatus på over 6000 skiløyper fra 280 skisteder i Norge.

Trykk her for løyper nord i fjellet

Øyer Turskiløyper

turskiØyer Turskiløyper tilbyr god oversikt. Besøk deres hjemmeside, klikk HER - Du kan også finne dem på Facebook om du klkker HER

 

 

 

Det er laget egen løypeplan for løypenettet nord i fjellet, dvs nord for Lisetra. Se her for kart og beskrivelse/instruks.

Holmsetra

Bildet viser webkameraet som står på Holmsetra. I tillegg til bilder kan du klikke HER for oppdaterte værdata

 

webkamera holmsetra